top of page
Cv-ketel

ERKEND INSTALLATEUR CV IN HEEL DE PROVINCIE ANTWERPEN

DE BESTE MERKEN VOOR DE INSTALLATIE VAN UW VERWARMING

Uw cv-installatie is iets dat u ernstig dient te nemen. Uw cv-ketel is de centrale motor van uw woning die er dag na dag voor zorgt dat u lekker warm zit. Daarom is het belangrijk om beroep te doen op een geregistreerde installateur van cv. Al meer dan drie decennia staat Rico Service tot ver buiten de Antwerpse gemeente Brasschaat bekend voor cv-installaties van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn trotse installateur van Buderus, Junkers en Vaillant, in het bezit van het Cerga-kwaliteitslabel. Ook voor de installatie van centrale verwarming van andere topmerken, zoals Viessman en Bulex, bent u steeds welkom bij ons.

Centrale verwarming
Verwarmingsinstallatie en cv-ketel verwarmingssysteem

EEN GREEP UIT ONZE INSTALLATIEDIENSTEN

  • installatie van condensatieketels

  • installatie van gasketels

  • installatie van hoogrendementsketels

  • installatie van kachels

  • installatie van olie- en gasbranders 

Naast een installatiedienst is Rico Service ook een herstel- en onderhoudsdienst voor uw volledige verwarmingsinstallatie. Zowel voor dringende herstellingen als voor uw jaarlijks onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

RICO SERVICE, DAT IS EEN COMPLETE SERVICE

Rico Service staat garant voor een deskundige service op maat van uw wensen en behoeften. Omdat ons team uitsluitend uit gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring bestaat, bent u bij ons zeker van ambachtelijk vakmanschap van de hoogst mogelijke kwaliteit. Maar onze service stopt niet bij het plaatsen en aansluiten van uw cv-ketel. Ook voor herstellingen achteraf, eenmalige onderhoudsbeurten of periodiek onderhoud waarbij wij jaarlijks of tweejaarlijks bij u langskomen, komen wij graag in actie. Rico Service biedt u een volledige service én naservice.

Verwarmingsreparatie

OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONELE SCHOORSTEENVEGER IN OF ROND BRASSCHAAT? 

Bel Rico Service!

bottom of page